Bouwvakantie

Bouwvak en schoolvakantie 2021


Bouwvak 2021

Regio Noord: 24 jul 2021 t/m 14 augustus
Regio Midden: 31 juli t/m 21 augustus
Regio Zuid: 7 augustus t/m 28 augustus


Schoolvakantie zomer 2021

Noord Nederland: 10 juli t/m 22 augustus 2021
Midden Nederland: 17 juli t/m 29 augustus 2021
Zuid Nederland: 24 juli t/m 5 september 2021


Regio-indeling

Regio Noord: alle gemeenten uit de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Noord-Holland en Flevoland (met uitzondering van de gemeente Zeewolde, deze gemeente valt onder regio Midden). De Gelderse gemeente Hattem en de Utrechtse gemeente Eemnes.

Regio Midden: alle gemeenten uit de provincie Zuid-Holland en Utrecht (m.u.v. de gemeente Eemnes. De gemeente Werkendam (m.u.v. de kernen Hank en Dussen) en de gemeenten Woudrichem uit Noord-Brabant en Zeewolde uit Flevoland. De Gelderse gemeenten: Aalten, Apeldoorn Barneveld, Berkelland, Bronckhorst, Brummen, Buren, Culemborg, Doetinchem, Ede, Elburg, Epe, Ermelo, Geldermalsen, Harderwijk, Heerde, Lingewaal, Lochem, Montferland (m.u.v. de voormalige gemeente Didam), Neder-Betuwe (m.u.v. de voormalige gemeente Dodewaard), Neerijnen, Nijkerk, Nunspeet, Oldebroek, Oost-Gelre, Oude IJsselstreek, Putten, Scherpenzeel, Tiel, Voorst, Wageningen, Winterswijk en Zutphen.

Regio Zuid
: alle gemeenten uit de provincies Zeeland, Limburg en Noord-Brabant (m.u.v. de kernen Werkendam, Sleeuwijk, Nieuwendijk in de gemeente Werkendam, en de gemeente Woudrichem, deze vallen onder regio Midden). De Gelderse gemeenten: Arnhem, Beuningen, Doesburg, Druten, Duiven, Groesbeek, Heumen, Nederbetuwe (alleen de voormalige gemeente Dodewaard), Lingewaard, Maasdriel, Millingen a/d Rijn, Montfoort (alleen de voormalige gemeente Didam), Nijmegen, Overbetuwe, Renkum, Rheden, Rozendaal, Rijnwaarden, Ubbergen, Westervoort, West Maas en Waal, Wijchen, Zaltbommel en Zevenaar.