SERVICE & LEVERING

Balk Hechttechniek
De specialist voor alle Hechttechnieken

Service en levering

LUCHTGEREEDSCHAPPEN

Balk Hechttechniek BV is gespecialiseerd in luchtgereedschap (tackers) en compressoren van diverse A-merken, waaronder Bostitch, Senco, Max, Kitpro, Haubold, Paslode, Duo-Fast, Spit, Union, Bea en DeWalt. Door de grote hoeveelheid leveranciers waarmee wij samenwerken zijn wij in staat u een passend product aan te bieden. Wij hebben voor elke tacker de juiste nagels of nieten tegen een concurrerende prijs. Door onze jarenlange ervaring in de bouw kunnen wij voor vrijwel elke bevestiging het juiste bevestigingsmiddel adviseren en aanbieden.

OVERIGE PRODUCTEN

Ook voor elektrisch gereedschap, industriële stofzuigers en bouwlasers bent u bij ons op het juiste adres. Ook ladders, trappen en rolsteigers kunnen wij aan u leveren, alsmede schroeven, lijmen en kitten. Naast het brede assortiment van kwaliteitsproducten kunt u vertrouwen op een gedegen advies en een grote servicegerichtheid. We leveren gereedschappen van onder andere Panasonic, Fein, Bosch, DeWalt, Flex, Makita Milwaukee en Festool.

OVERIGE DIENSTEN

Keuren

Ook kunt u het keuren volgens NEN-3140 en het kalibreren van uw bouwlaser ook door ons laten regelen. Ook verzorgen wij het keuren van ladders en trappen NEN-2484 en steigers NEN-EN 1004.

Wij maken voor de keuringen gebruik van het programma “gereedschapbeheer.nl”. Indien gewenst kunt u hiermee zelf online de keuringsrapporten inzien. U krijgt daarmee ook automatisch bericht wanneer het weer tijd is voor een volgende keuring.

Repareren 

Ook repareren wij zelf uw gereedschappen.  Wij maken daarbij het verschil daar het artikel direct bij u op de bouw of werkplaats voor reparatie op te halen. Indien mogelijk wordt er ook ter plaatse gerepareerd. Wij zijn in staat om veel reparaties zelf uit te voeren, waardoor dit snel kan worden gerealiseerd. In veel gevallen kunnen wij kosteloos en tijdelijk een leenmachine inzetten. Deze excellente service geldt alleen indien de gebruiksartikelen ook door ons worden geleverd (spijkers en nieten).

Magazijnbeheer                                          

Indien gewenst houden wij uw magazijnvoorraad “op orde” op de bouw of bij de materieeldienst, waardoor u uw personeel hiermee niet hoeft te belasten. Wij zorgen wij voor een optimale beheersing van uw voorraad. U kunt hiermee flink tijd, dus geld, besparen. Wij doen er alles aan om de artikelen op het juiste tijdstip en op de juiste plaats af te leveren.

FLEXIBILITEIT                                                                            

Bestellingen kunnen bij ons gedaan worden per telefoon, mail, WhatsApp of na bezoek op de bouw- of werkplaats. U bepaalt de manier van bestellen. De nieuwe webwinkel komt op korte termijn beschikbaar. De bestelling wordt direct geplaatst. Veel artikelen zijn direct uit voorraad leverbaar. Indien het artikel op voorraad is, wordt er binnen 24 uur op de gevraagde plaats geleverd. Indien een artikel niet voorradig is, kunnen wij in veel gevallen tijdelijk kosteloos een leenmachine inzetten.

Alle machines worden door onszelf gebruiksklaar afgeleverd (bij voorbeeld accu’s opgeladen) op de bouw en desgewenst gedemonstreerd, gecontroleerd en uitgelegd. Kortom, er wordt alles aan gedaan om de juiste gereedschappen en materialen op de juiste plaats en tijd in gebruik te laten nemenDaarbij staat de veiligheid en gezondheidssituatie van onze medewerker, de klanten en de werkomgeving centraal.

Balk Hechttechniek B.V. is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Uw logistieke wensen staan voorop. Zo bepaalt u zelf waar de producten geleverd moeten worden: op de bouw, bij u thuis of een werkplaats in Nederland (vaste land). Wij brengen geen vracht- of afleverkosten in rekening.

KWALITEIT EN PRODUCTKENNIS

Wij leveren uitsluitend kwaliteitsproducten, zodat u met een gerust gevoel aan uw opdracht kunt beginnen. Door de jarenlange ervaring in de branche kunnen wij u voorzien van een uitstekend advies, passend bij uw situatie en behoefte.

PRIJS

Onze apparaten hebben een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Bovendien bieden wij u regelmatig aantrekkelijke acties aan. Op al onze leveringen, diensten en reparaties gelden de verkoop- en leveringsvoorwaarden van Balk Hechttechniek B.V. . Deze kunt u ook vinden op deze site.

Wilt u een aantrekkelijke offerte? Neem gerust contact op.